Telefonie

Telefonie

RJ Computers biedt u de hosted telefoniedienst inclusief volwaardige webbased Unified Communications suite. Een webbased Unified Communications suite biedt u de mogelijkheid om uw computer te gebruiken als vast telefoontoestel, het enige wat u nodig heeft is een geschikt headset.
U neemt een telefooncentrale af vanuit de Cloud. Hierdoor zijn hoge investeringen in een centrale niet meer nodig.Met onze telefoon dienst bepaalt u zelf de bereikbaarheid van uw organisatie en medewerkers.
Voor een vast bedrag per maand belt u onbeperkt naar zowel mobiele als vaste nummers, zo komt u aan het eind van de maand niet voor verassingen te staan.

Met onze vast mobiel integratie kunt u perfect gebruik maken van uw vaste nummer op uw mobiele telefoon. Hiermee wordt het mogelijk om met élk mobiel toestel, zonder speciale software op uw mobiele toestel, volledig gebruik te maken van alle faciliteiten welke onze hosted telefoondienst biedt.

Vraag aan!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor de telefonieoplossing van RJ Computers? Laat het ons dan weten via het contact formulier door op de aanvraag knop te drukken.
Vraag aan!
Direct bellen