Laptop reparatie / Macbook reparatie Harderwijk | RJ Computers

Wij staan altijd voor u klaar!

Laptop reparatie: goed én snel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Helemaal met een laptop, die overal mee naartoe gaat en dus best wat te verduren heeft. Is uw laptop stuk of hapert deze? Voor goede en snelle reparatie kunt u terecht bij RJ Computers in Harderwijk. We repareren alle merken en typen laptops. Zowel Windows-laptops als Apple MacBooks. Maak direct online een afspraak! Of bel even.

Van kapot scherm tot virus

We hebben ervaring met alle voorkomende defecten. Klanten komen bij ons met klachten zoals:

 • “Mijn laptopscherm is kapot”
 • “Mijn accu doet het niet meer”
 • “Help! Ik heb koffie over het toetsenbord laten vallen”
 • “De Windows-update is vastgelopen”
 • “De aansluiting van de oplader is defect”
 • “Ik denk dat er virussen in mijn laptop zitten”
 • “Help, ik ben bestanden kwijt”

Herkent u één van bovenstaande klachten? Of heeft u nog een ander probleem met uw laptop? Maak direct online een afspraak (bellen kan natuurlijk ook)

Repareren kan vrijwel altijd

Het is onze ervaring dat mensen vaak te snel kiezen voor een nieuwe laptop. Grote kans dat we ook uw laptop prima kunnen repareren. In sommige gevallen loont reparatie niet. Omdat de laptop te oud en de reparatie te duur is. We informeren u daarover altijd vooraf. U kunt dan een goede afweging maken. En kiest u dan voor een nieuwe laptop? Ook die kunt u via ons kopen.

Binnen 24 uur weer terug

Best vervelend als u uw laptop heel lang kwijt bent voor reparatie of onderhoud. Dat doen wij dus anders. In de meeste gevallen heeft u uw laptop binnen 24 uur weer terug. Want onze ervaren computerreparateurs weten meestal snel wat er aan de hand is. Bovendien liggen de meest gangbare onderdelen op de plank.

Uw laptop laten opschonen

Wordt uw laptop steeds trager? En loopt deze steeds vaker vast? Dan is een opschoonbeurt een slimme oplossing. We verwijderen overbodige bestanden en aanwezige virussen. Zo blijft uw laptop in topconditie. U verlengt ermee de levensduur. We kunnen uw laptop ook upgraden, bijvoorbeeld door de HDD-harddisk te vervangen door een razendsnelle en soepel werkende SDD-schrijf.

Gratis een laptop te leen!

Kunt u geen minuut zonder laptop? Leen dan bij ons gratis een laptop. Daarmee kunt u probleemloos doorwerken. Een unieke service van RJ Computers.

Prijzen

Veel voorkomende reparaties bij RJ Computers.

Reparatie Prijs
Herinstallatie Windows €60
Herinstallatie Windows met behoud van data €75
Opschonen computer €45
Oplaadpunt vervangen €55 (vanaf)
SSD upgrade €60 (vanaf)
Geheugen uitbreiding €40 (vanaf)
Accu vervangen €35 (vanaf)
Laptop scherm vervangen €75 (vanaf)

Toch een nieuwe laptop?

Een laptop heeft natuurlijk geen oneindige levensduur. Op een gegeven moment is hij toch echt aan vervanging toe. Dan kunt u bij ons een nieuwe kopen. We leveren laptops van diverse gerenommeerde merken. Ook voor een MacBook bent u bij ons aan het juiste adres. Informeer naar de actuele modellen en prijzen!

 • Reparatie meestal binnen 24 uur
 • 6 maanden garantie op de reparatie (m.u.v. softwareproblemen)
 • Gratis een leen-laptop
 • parkeren voor de deur

Wilt u graag snel weer een goedwerkende laptop?

Maak direct online een afspraak (bellen kan natuurlijk ook):