Computer reparatie / Apple reparatie Harderwijk | RJ Computers

Wij staan altijd voor u klaar!

Reparatie van uw Windows-pc of Apple-computer

Heeft u een defect aan uw computer? Niet prettig. Helemaal niet als u uw pc dagelijks gebruikt. Of dat nu privé is of zakelijk. Gelukkig zijn de meeste defecten te verhelpen. Wij repareren uw Windows-pc of Apple-computer goed én snel. Want we begrijpen het dat u uw computer niet lang kunt missen.

Ook voor het upgraden of opschonen van uw computer kunt u bij ons terecht. Liever een nieuwe computer? Ook dat kan natuurlijk. We werken voor particulieren en bedrijven.

Maak direct online een afspraak!

Meestal binnen 24 uur klaar

U kunt bij ons terecht met elk type en elk merk computer: zowel Windows als Apple. Vrijwel elke computer kunnen we repareren binnen 24 uur. Dankzij onze kennis en ervaring achterhalen we meestal snel wat er aan de hand is. Bovendien hebben we de meest gangbare onderdelen op voorraad. Klanten komen bij ons met klachten zoals:

  • “Mijn computer start niet meer op”
  • “De Windows-update loopt”
  • “Mijn pc wordt steeds trager”
  • “Ik denk dat er virussen in mijn pc zitten”
  • “Help, ik ben bestanden kwijt”
  • “Mijn harde schrijf zit vol”

Herkent u één van bovenstaande klachten? Of heeft u nog een ander probleem met uw computer? Vrijwel elk probleem is op te lossen. Een nieuwe computer is dus meestal niet nodig. Tenzij uw computer al wat ouder is. Want dan wegen de reparatiekosten vaak niet op tegen een nieuwe pc of laptop. Ook die leveren we graag.

Maak direct online een afspraak (bellen kan natuurlijk ook)

Laat uw computer opschonen

Hoe langer u uw computer gebruikt, hoe meer bestanden zich ophopen en hoe groter de kans op virussen. Allerlei ongewilde programma’s die op de achtergrond meedraaien, schaden de prestaties van de computer. Uw computer wordt trager en het risico op een defect neemt toe. Wilt u dit voorkomen? Laat uw computer dan periodiek opschonen. Uw computer blijft in topconditie en gaat langer mee.

Computer upgraden

Loopt uw computer tegen haar grenzen aan, maar koopt u liever geen nieuwe? Dat is ook niet altijd nodig. Met een upgrade kan uw computer weer een tijdlang mee. We kunnen bijvoorbeeld de traditionele HDD-harde schrijf vervangen door een supersnelle SSD-harddisk. Opstarten gaat daarmee razendsnel en ook het werken op uw computer gaat veel soepeler en efficiënter. U merkt het verschil!

Gratis een laptop te leen!

Kunt u geen minuut zonder computer? Dan kunt u bij ons gratis een laptop lenen! Zodat u probleemloos kunt doorwerken. Een unieke service van RJ Computers.

Prijzen

Veel voorkomende reparaties bij RJ Computers.

Reparatie Prijs
Herinstallatie Windows €60
Herinstallatie Windows met behoud van data €75
Opschonen computer €45
Voeding vervangen €50 (vanaf)
SSD upgrade €60 (vanaf)
Geheugen uitbreiding €40 (vanaf)

Toch een nieuwe computer?

Is reparatie niet de moeite waard? Dan vertellen we u dit vooraf eerlijk. U kunt dan kiezen voor een nieuwe. Heeft u specifieke wensen? Dan maken we uw computer op maat. Of kies voor een kant-en-klare computer. En wat te denken van een laptop; heel handig voor thuis en onderweg,

  • Reparatie meestal binnen 24 uur
  • 6 maanden garantie op de reparatie (m.u.v. softwareproblemen)
  • Parkeren voor de deur
  • Gratis een leen-laptop

Wilt u graag snel weer een goedwerkende Windows-pc of Apple-computer?


Maak direct online een afspraak (bellen kan natuurlijk ook):